Trainen bij BASE

Tijdens onze trainingen begeleiden we jou van A tot Z . Het doel is een fitter, sterker en energieker lichaam. In het trainingsprogramma zitten functionele en simpele oefeningen, die je spieren versterken en je lichaam fitter maakt.

 

Alles wat je moet weten over onze workouts

We maken dagelijks nieuwe trainingen zodat je je niet hoeft te vervelen, maar ook zorgen de diverse trainingsmethoden voor continu een andere prikkel voor je lichaam. Tijdens de trainingen word je altijd begeleid door een gediplomeerde coach, die op je houding let en motiveert om het beste uit de training te halen.

We bieden iedere dag van de week trainingen aan. Iedere deelnemer schrijft zich per les in via de app. Tijdens de lessen houden we je gewichten en scores bij, zodat we jouw progressie gaandeweg kunnen meten.

Dit is wat je krijgt

N

Toegang tot BASE Lifestyle app

N

Train altijd onder begeleiding van een gediplomeerde coach

N

Voortgang registratie

N

Iedere training is anders

N

Trainen met gelijkgestemde mensen

Deze sporters gingen je voor!

“Base lifestyle is mijn ‘basis’ geworden! Ik sport al vanaf t begin bij Base en ben hier gegroeid tot wie ik nu ben, ben van mijn bekkenklachten af. Het sporten met de goede begeleiding van de coaches heeft mij verslaafd gemaakt aan fitter en gezonder worden op een verantwoorde manier!” Wendy Willemsen

Sinds 3 jaar is dit mijn BASE voor alles wat met sport, voeding, gezelligheid, afzien, sportiviteit, herstel, vriendschap en fitheid te maken heeft! Ook ik ben opgezogen door deze community met mensen van diverse leeftijden, achtergronden en fysieke mogelijkheden. Trainen en vooral leven volgens de BASE-lifestyle; Work Hard Play Hard!”

Dennis Stevens

Sporten bij BASE is een feestje! Kleine groepen, goede begeleiding en uitdaging op elk niveau. Je hebt de mogelijkheid om lekker buiten te sporten in de frisse lucht of binnen in een gloednieuwe ruimte waar zelfs een huiskamer is ingericht. De lessen bieden een goede variatie in kracht en conditie en zijn nooit hetzelfde.”

Jet Roodbeen