In tegenstelling tot veel andere sportscholen begeleiden wij onze leden iedere les, dag in, dag uit. Wij vinden het belangrijk dat jij gezien en gehoord wordt. We luisteren graag naar jouw wensen en behoeften en op basis daarvan adviseren wij jou op een eerlijke en een oprechte manier.

Oprechtheid en openheid zijn een van onze speerpunten binnen ons team. Ons team bestaat uit uitsluitend gediplomeerde coaches die bekend zijn met de BASE Lifestyle filosofie. Wij garanderen de kwaliteit van onze coaches door tweewekelijkse coaching meetings en maandelijkse beoordelingsgesprekken. We streven naar een continue persoonlijke groei als team waardoor we iedere dag jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

Marco Brienissen

“Zijn inspirerende quotes en teksten zijn slechts een topje van de ijsberg. Zijn eindeloze passie voor sport en coaching blijkt in alles door. Welke vraag je ook hebt, hij gaat altijd met een grote drive, veel liefde en persoonlijke aandacht samen met jou voor een optimaal resultaat.”

Wimilio Vink

“De trainingen van Wimilio zijn altijd top voor elkaar! Hij haalt elke training weer alles uit de kast om je zo goed mogelijk te laten trainen. Lukt iets niet? Dan past hij het direct aan. Naast dit is hij ook een jongen die de tijd neemt voor je en waar je altijd mee kunt lachen.”

Reinoudt van Kleef

Coach (reinoudt@baselifestyle.nl)

Your name?

Aansluiten bij het team? Contact ons!

    X