Doe de intake

Het team van base lifestyle

Onze sportschool richt zich op persoonlijke groei in plaats van spiergroei. Samen met ons team zorgen we ervoor dat jij meer uit het leven kunt halen.

Meer over ons
 • Marco

  Oprichter van BASE Lifestyle. Marco heeft op jonge leeftijd samengewerkt met toonaangevende professionals in de fitnessbranche. Begeleid ondernemers en topsporters, geeft leiding aan het team van BASE Lifestyle.

 • Marleen

  Marleen weet als geen ander hoe belangrijk gezondheid is, vanwege haar ziekte op jonge leeftijd. Is super fanatiek, gemotiveerd en vervult daarom perfect haar rol als sterke ondersteuning voor onze coaches.

 • Nikki

  Nikki is ons sprankelende voorbeeld van hoe je fysiek en mentaal kunt transformeren. Van één van onze eerste leden naar één van onze eerste coaches. Naast coach is zij een kersverse moeder en begeleidt ze onze mommy trainingen.

 • Reinoudt

  Het is nooit te laat om te doen wat je het leukste vindt. Reinoudt heeft jaren in zichzelf geïnvesteerd om te komen waar hij nu staat. Als ‘Headcoach’ van BASE Lifestyle ontwikkelt hij trainingen en pusht jou tot het behalen van je doelen.

 • Sander

  Sander heeft 24 jaar gewerkt in de evenementenbranche binnen de topsport. Door zijn ervaring en mensenkennis weet hij je te raken. Sander deelt graag zijn ervaringen met jou en creëert met ons nieuwe herinneringen tijdens onze events.

 • Suzanne

  Onze Head of Nutrition Suzanne heft honderden mensen geholpen met afvallen en aankomen in gewicht, maar nog belangrijker; in het verbeteren van hun relatie met voeding.

 • Wessel

  Wessel is gedreven en enthousiast. Hij weet als geen ander hoe het is om buiten je comfortzone te trainen en jezelf een tandje extra te pushen. Dit doet hij dan ook graag bij onze leden!

 • Open sollicitatie

  Wil je ook bij BASE werken? Stuur je open sollicitatie dan naar marco@baselifestyle.nl en motiveer waarom je bij ons aan de slag wilt gaan.

Meld je aan voor een intake

Wil jij meer informatie en onze coaches persoonlijk ontmoeten? Meld je dan aan voor onze vrijblijvende intake. We kijken ernaar uit je beter te leren kennen. De koffie staat voor je klaar!

Plan een intake
crossmenu