Wachtlijst

Momenteel zitten onze groepslessen vol waardoor we in de maanden oktober en november geen nieuwe leden kunnen aannemen. Wil jij je graag aansluiten bij ons? Vul dan het onderstaande formulier in om je in te schrijven voor de wachtlijst. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen als we weer plek hebben. In de tussentijd ben je altijd welkom om een keer te komen kijken en koffie te komen drinken.

Wachtlijst

* De wachtlijst is volledig vrijblijvend en je bent dus niet verplicht om een proefles te komen volgen wanneer we jou benaderen.
* Voor personal trainingen hanteren we geen wachtlijst.

Hoe kun je lid worden bij ons?

Allereerst dien je bij ons een proefles te volgen. Tijdens de proefles leren we elkaar beter kennen en krijg je gelijk een goede inschatting wat je kunt verwachten bij ons.

Iedereen die bij ons lid wordt volgt eerst het Basics programma. Tijdens drie (personal) trainingen leren we jou en jouw lichaam beter kennen. Hierdoor kunnen wij jou tijdens de groepstrainingen zo goed mogelijk coachen. Daarbij leren we direct alle oefeningen goed aan. Na de Basics kun je meedoen met de groepstrainingen.

Onze tarieven zijn hoger dan die van een normale sportschool. Bij ons betaal je om getraind te worden door onze coaches en betaal je dus niet voor de zaalhuur of voor de apparatuur. Al onze trainers worden maandelijks beoordeeld, zijn gecertificeerd en zijn op de hoogte van alle leden. Wij garanderen dat ons team jou een goede en veilige training kunnen geven.  Hierdoor kun jij je optimaal jouw doelen bereiken, ook als je nog niet zo fit bent.

BASE INTRO TRAINING

Ontdek onze werkwijze in de praktijk en proef de sfeer bij BASE Lifestyle

GRATIS

BASE Double pack

Kom 2x per week bij ons trainen. De keuze voor welke lessen je volgt is aan jou!

€65

BASE Unlimited

De mogelijkheid om ongelimiteerd BASE Lifestyle trainingen te volgen.

€80

BASE 10 rittenkaart

De mogelijkheid om 10 BASE trainingen naar keuze te volgen

€110

Inbegrepen bij alle abonnementen:

  • Handdoekenservice bij iedere training
  • Gratis koffie en thee
  • Minimale contractduur is 6 maanden. Na 6 maanden (mits ongewijzigd) is je contract per maand opzegbaar.
  • Gediplomeerde coaches
X