BASE Lifestyle logo

Wij zijn BASE Lifestyle

Onze sportschool richt zich op persoonlijke groei in plaats van spiergroei. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij meer uit het leven kunt halen. Dit doen we door training en coaching met elkaar te combineren.
Leer BASE Lifestyle kennen

Onze missie en visie

Wij brengen graag mensen samen waarbij we iedereen helpen met het optimaliseren met hun kwaliteit van leven. We doen dit door met elkaar te trainen, want sport kent een mooie functie binnen onze maatschappij. Het draagt bij aan persoonlijke groei, het brengt mensen samen en maakt je fit. Bij BASE Lifestyle werken we met z’n allen samen naar soortgelijke doelen met mensen met uiteenlopende achtergronden. 

Het optimaliseren van je leven betekent dat je op fysiek en mentaal vlak sterker en fitter wordt. Dit brengt je naast bijvoorbeeld een gezonder gewicht ook een fijner gevoel. Stel je voor dat je wel weer een stukje kan rennen of niet iedere ochtend met een pijne rug wakker wordt. Dit maakt voor jou en jouw omgeving een wereld van verschil. 

We hebben een unieke methode ontwikkelt om jou te helpen. Dit doen we samen met een professioneel team dat de hele week voor jou klaar staat en je goed kan begeleiden naar je persoonlijke doelen en daarbij rekening houdt met jouw niveau.
Ons team
Binnen BASE Lifestyle staat er een gemotiveerd en professioneel team klaar die de hele week bezig is met het begeleiden van mensen. We bieden onze coaches een persoonlijk ontwikkelingstraject aan en zijn alle werknemers verplicht om ieder jaar diverse cursussen te volgen op sport- en gezondheidsgebied. Hierdoor beschikken onze coaches over specifieke kennis om jou te helpen.
Onze leden
Onze leden streven soortgelijke doelen na en weten als geen ander hoe het is om net zoals jij van start tot finish een proces aan te gaan om fitter te worden. We helpen en ondersteunen elkaar in dit proces en dat zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om je doelen te bereiken. Daarnaast is het ook veel gezelliger en leuker om samen te sporten. Naast dat trainen effectief wordt, zal je ook meer plezier ervaren en dat is ook belangrijk!
Ons netwerk
We werken samen met een sportdiëtist, osteopaat, fysiotherapeuten en andere gezondheidsprofessionals. Daardoor is geen hulpvraag te gek. Samen zorgen we ervoor dat jij de hulp krijgt die past bij jouw hulpvraag en die je verdient. 

De BASE Lifestyle filosofie is ook ontstaan door samenwerkingen met toonaangevende namen en organisaties binnen onze branche zoals. Kasper van de Meulen (Schrijver Mindlift, Bio-hacker en internationaal ademcoach), Wiggert Meerman (Schrijver van boek en oprichter van podcast Eindbazen) en organisaties zoals Unscared CrossFit, CrossFit Nijmegen en Move Lift Act Breath Utrecht. 

Naast ons externe netwerk zijn we ook een netwerk. Een netwerk van mensen die elkaar willen helpen en met elkaar willen verbinden. Van ondernemers tot aan studenten.
Kleine groepen
Doordat we altijd in kleine groepen of op individuele basis werken zorgen we ervoor dat je nooit een nummertje bent. We werken op een persoonlijke basis samen waarbij we het belangrijk vinden dat we een duurzame relatie opbouwen.

De BASE day of life

De BASE Day of Life is onze favoriete dag van het jaar. We testen dan de fitheid van onze leden, we moedigen elkaar aan om het beste uit elkaar te halen en we sluiten de dag af met een gezellige barbecue. De samenwerking tussen onze leden, de fysieke en mentale uitdagingen die we hen bieden en genieten van het leven typeert wat we doen

Pijler 1: Fysiek

Een sterk en gezond lichaam zorgt ervoor dat je meer uit de dag en het leven kunt halen. Deze onmisbare factor in onze driehoek verbeteren wij door te letten op onze voeding, functionele trainingen uit te voeren en onze stress te managen.

Pijler 2: Sociaal

De omgeving waarin jij je bevindt heeft een grote invloed op hoe jij je gedraagt en voelt. Binnen BASE Lifestyle werken we uitsluitend samen om tot het beste resultaat te komen. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. Met de andere leden delen we ervaringen, helpen en stimuleren we elkaar naast en tijdens de trainingen. Hierdoor worden we met z’n allen fitter, sterker en energieker.

Pijler 3: Mentaal

Hoe jij denkt is een weerspiegeling van hoe jij je gedraagt en al jouw acties creëren jouw werkelijkheid. Wij doorbreken oude gewoontes en belemmerende gedachten. We trainen jouw veerkracht en discipline. Hersenen zijn namelijk ook spieren en die moet je ook trainen.
BASE Lifestyle
Markstraat 3A
4043 JX Opheusden
Gelderland
Contactgegevens
Mail. info@baselifestyle.nlTel. +31 (0)6 21 9375 71
KvK. 75697785
BTW. NL217582473B02
IBAN. NL08 RBRB 0940 7796 09
| Alle rechten voorbehouden | Website door Website Wonders