BASE Lifestyle is een sport- en lifestyle onderneming waar alles draait om het optimaliseren van kwaliteit van leven. Wij geloven dat kwaliteit van leven het resultaat is van je levensstijl.

Je gezondheid gaat niet alleen over je bewustzijn van je fysieke gesteldheid. Het gaat verder dan dat. Je gezondheid wordt ook bepaald door jouw sociale omgeving en mindset. Je stijl van leven is de weerspiegeling van datgene wat je iedere dag leeft, waarin jij gelooft, wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt. Al deze facetten (leven, geloven, prioritering en geluk) beïnvloeden jouw levensstijl en daarmee ook je gezondheid, geluk en succes.

Wat je leeft krijg je terug, zowel positief als negatief. Wanneer iemand een gezonde levensstijl hanteert, krijgt diegene ook gezondheid terug. Bij BASE Lifestyle geloven wij dat een gezonde levensstijl de basis is voor kwaliteit van leven. Wij zijn ervan overtuigd dat je de mate van kwaliteit voor jouw leven grotendeels zelf in de hand hebt.

BASE Lifestyle faciliteert en begeleidt mensen in het traject om middels een gezonde levensstijl, de meeste kwaliteit uit hun leven te halen. Wij doen dit door te focussen op drie pijlers; het verbeteren van fysieke gesteldheid, mentale weerbaarheid en sociale omgang. Dit model noemen wij de “BASE Triangle”.

Image background
Loading...

OUR VISION

Bij BASE Lifestyle wordt op een realistische- en kritische wijze gekeken naar alles wat op ons pad komt. Dit
geldt niet alleen voor de mensen die bij ons aangesloten zijn, maar ook ontwikkelingen op lifestyle- en
sportgebied. Wij trekken van nature alles in twijfel en zijn positief kritisch ingesteld. Vanuit onze kennis,
ervaring en passie gaan wij te werk om mensen te helpen. Daarnaast zijn wij nieuwsgierig en altijd opzoek
naar nieuwe waardevolle ingevingen.

Leer hier onze trainers kennen.

X