BASE LIFESTYLE
DARE TO IMPROVE

Wij trainen voor het leven. Wij geven energie om energie te krijgen. Wij stellen ons kwetsbaar op om zelfvertrouwen te kweken en wij werken hard voor echte resultaten. Dit is volgens ons het recept voor een optimale kwaliteit van leven.

BASE LIFESTYLE HELPT JE GOED TE VOELEN

Wij zijn BASE Lifestyle. Wij zijn aanpakkers, doeners en doorzetters. Ons doel is dan ook om dag in, dag uit, alles uit het leven te halen. Dit doen we samen met jou. Individueel, in een groep of met intensieve één-op-één begeleiding. Alles voor het behalen van het beste resultaat.

BASE Lifestyle faciliteert en begeleidt jou in het traject naar een gezonde lifestyle, om de meeste kwaliteit uit het leven te halen. Je gezondheid gaat niet alleen over je bewustzijn van je fysieke gesteldheid. Het gaat verder dan dat. Je goed voelen wordt ook bepaald door jouw sociale omgeving en mindset. Sport maakt je sterk, zowel fysiek als mentaal. Dat is onze triangle way of life.

ONZE BASE KERNWAARDEN

LEERGIERIG

Wij willen altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen onze branche en de maatschappij. Jaarlijks volgen wij trainingen en cursussen en spenderen we uren om meer kennis op te doen, zodat we jou beter kunnen helpen.

BELANGSTELLEND

Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, waar je vandaan komt en wat jouw drijfveren zijn om met ons samen te werken. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, niet alleen vanuit de coaches maar ook vanuit de leden. Iedereen stelt zich open en gemoedelijk naar elkaar op. 

POSITIEF KRITISCH

We proberen je verder te brengen door je continu te helpen tijdens onze trainingen. We kijken goed naar je houding zodat je veilig kunt trainen met de juiste technieken. We proberen je continu aanwijzingen te geven waardoor je oefeningen beter kunt uitvoeren.

MAAK WERK VAN JE FITHEID

Kom in beweging. BASE Lifestyle helpt je om je goed te voelen. Of je nou een beginner bent of een pro. Het maakt niet uit, bij BASE is iedereen welkom.

Bij BASE Lifestyle creëren we een thuisbasis voor iedereen die meer uit het leven wil halen. Persoonlijke groei gaat verder dan grote spierballen kweken. Het gaat over je dromen volgen, waarbij jij je krachtig en gelukkig voelt. Dat is wat ons energie geeft.  DARE TO IMPROVE!

WIJ ZIJN TEAM BASE

Iemand die bij BASE werkzaam is, is resultaatgericht, daadkrachtig en eerlijk. Niet alleen naar haar/zichzelf toe, maar ook naar andere. Bij BASE wordt er voornamelijk gewerkt met mensen door mensen. Daarom maken de medewerkers de organisatie en waar mensen werken worden fouten gemaakt en waar fouten gemaakt worden is er altijd ruimte voor groei. Dat maakt BASE zo sterk.

Nikki

Head of coaching

Reinoudt

Head of training

Suzanne

Head of nutrition

Marco

Coach, training en owner