BASE Lifestyle logo

Onze leden aan het woord

Tessa van den Berg
Mijn leukste herinnering bij BASE is de Army Training, waarbij we in een groene overal met bruine strepen op ons gezicht oefeningen gingen doen. Het doel van de training was samenwerken en samen verder komen. Ik heb toen grenzen verlegd en erg genoten!
Jasper Nagel
Wat ook super tof is, is dat BASE veel leuke evenementen organiseert. Mijn leukste herinnering is de eerste keer dat ik mee deed aan de BASE Day of Life. Het was erg uitdagend en bere gezellig!
Dikky de Kieviet
De mooiste herinneringen bij BASE worden bij mij elke week gecreëerd tijdens de les. Vooral op de donderdag met Suzanne, omdat ze altijd zo gezellig is. Ze weet waar ik vandaan kom en heeft mij echt zien groeien.
Anna Ermstrang
Het leukste aan BASE vind ik de gezelligheid onderling en het enthousiasme van andere leden. Met anderen sporten zorgt ervoor dat ik gestimuleerd en aangemoedigd word tijdens de les.
Margreet de Heus
Mijn leukste herinnering is de afgelopen BASE Day of Life. Ik wist niet wat er komen ging en ik heb mezelf in alle onderdelen overtroffen en daar ben ik super trots op!
Wendy
Het leukste aan BASE vind ik de persoonlijke begeleiding en het gerichte trainen, zodat mijn klachten duidelijk afnemen en ik mijn dagelijkse dingen weer met gemak kan doen. Er hangt een gemoedelijke sfeer en daar word ik blij en gemotiveerd van.
BASE Lifestyle
Markstraat 3A
4043 JX Opheusden
Gelderland
Contactgegevens
Mail. info@baselifestyle.nlTel. +31 (0)6 21 9375 71
KvK. 75697785
BTW. NL217582473B02
IBAN. NL08 RBRB 0940 7796 09
| Alle rechten voorbehouden | Website door Website Wonders