GRATIS BASE
KICKSTART PROGRAM

Wil je een gezondere levensstijl? Doe mee met het BASE kickstart programma. Een 6-weekse kickstart programma met het BASE-team. Door met ons mee te doen aan deze 2021 Base Restart, besluit je om 6 weken lang voor jezelf en je gezondheid te zorgen!

EEN GEZONDERE LEVENSSTIJL IN SLECHTS
6 WEKEN

OP WEG NAAR EEN BETERE JIJ

Geef prioriteit aan zelfzorg. Gezondheid is zoveel meer dan alleen fitness. Geef je lichaam het bedankje dat het de komende 6 weken verdient en ontwikkel de gewoonten om het momentum tot het einde van het jaar te behouden.

+ 6 WEKEN PROGRAMMA

Dit is geen uitdaging. Dit programma is bedoeld om je te onderwijzen en je verantwoordelijk te houden gedurende de komende 6 weken. Het doel is om duurzame CONSISTENTIE op te bouwen, geen PERFECTIE.

+ 6 GEZONDE GEWOONTES

Elke week is er een nieuwe gezonde gewoonte om op te focussen. Deze aandachtspunten zijn bedoeld om je te begeleiden bij het leiden van een gezondere levensstijl.

  1.  HET BEGINT MET H2O
  2. SNOOZEN OF VERLIEZEN
  3. VOEDING P. 1
  4. VOEDING P.2
  5. GEWOON BEWEGEN
  6. DANKBAARHEID

+ WEKELIJKSE INCHECKEN

Elke week ontvang je een e-mail waarin de gezonde gewoonte van de week wordt behandeld, je ontvangt enkele tips en krijgt huiswerk om je leerproces op de proef te stellen.

MELD JE AAN VOOR EEN GEZONDERE LEVENSSTIJL IN SLECHTS 6 WEKEN!

6 + 8 =