Class details

BASE workout zijn trainingen waarbij je alle facetten van het lichaam traint in een kleine groep mensen waardoor je optimaal begeleid wordt door een gediplomeerde trainer. De groepstrainingen zijn uitdagend, afwisselend en geven je lichaam een boost om veel beter te gaan functioneren. Klik hier voor meer informatie of een proefles.

Tijdens onze trainingen BASE Workouts train je gedurende een uur in een groep onder begeleiding van een trainer. De trainingen worden opgebouwd met een krachtblok en de training sluiten we af met een conditionele prikkel. Het programma is zo opgebouwd dat iedereen hieraan mee kan doen en wij willen jouw algehele fitheid hierdoor verbeteren.

Wij trainen uitsluitend met stangen, sleeën, halters, kettlebells, elastieken en eigen lichaamsgewicht. Je vind bij ons dus geen hypermoderne apparaten. Hierdoor wordt je lichaam veelzijdig en functioneel getraind. Daar heeft je lichaam ook behoeften aan in het dagelijkse leven. Want geen één dag is hetzelfde toch? Op een dag moet je tillen, bukken, rennen, zitten, staan etc etc. Al deze bewegingen doen we tijdens onze trainingen.

“Tijdens de BASE Workout trainingen wordt er elke training opnieuw het maximale van mijn lichaam gevraagd. De trainingen zijn nooit hetzelfde en de bijbehorende dynamiek helpt mij om mijn doelen succesvol te behalen.” – Jesper Schoofs, Januari 2018

 

Q&A

Kan ik met een blessure wel meetrainen met jullie?

Een blessure is heel erg vervelend en na een blessure moet je vaak weer helemaal opnieuw beginnen. Trainen is van essentieel belang als je aan het revalideren bent, sterker nog, de kans op blessures is groter wanneer je niet (goed) revalideert. Dus je kunt trainen met ons, ondanks dat je een blessure hebt. Wij kunnen voor iedereen altijd de training aanpassen.

Heb ik een basisniveau nodig om te kunnen deelnemen aan de BASE Workouts?

Nee, zeker niet. Het enige wat we van je vragen is 100 procent inzet en een goed humeur.

Ik wil graag voor zelfstandig trainen, kan dat ook?

Ja, maar niet bij ons. We hebben uitsluitend groepstrainingen of personal trainingen.

Kan ik een keer proefles volgen?

Ja zeker, iedereen is altijd welkom om bij ons een kijkje in de keuken te komen nemen. Neem nu contact met ons op.

Is het volgen van de Basics verplicht?

Ja, nadat jij de Basics hebt afgerond hebben we heel veel informatie over jou en weet je ook hoe wij ter werk gaan. Tijdens de Basics gaan we samen kijken hoe we jouw doelen gaan bereiken in het aankomende half jaar. Sommige willen zo fit mogelijk worden, andere willen afvallen en sommige atleten willen pijnvrij kunnen bewegen.

Wat is het verschil tussen Indoor Workout en Outdoor Workout?

De buitenlucht en de materialen die gebruikt worden. De Indoor Workouts zijn meer gericht op het versterken van je lichaam. Dat kan door je kracht te verbeteren maar ook door je mobiliteit te vergroten. De Outdoor Workouts zijn er meer op gericht om je uithoudingsvermogen te verbeteren en vet te verbranden.

Wat is het verschil tussen Indoor Workout en Outdoor Workout?

De buitenlucht en de materialen die gebruikt worden. De Indoor Workouts zijn meer gericht op het versterken van je lichaam. Dat kan door je kracht te verbeteren maar ook door je mobiliteit te vergroten. De Outdoor Workouts zijn er meer op gericht om je uithoudingsvermogen te verbeteren en vet te verbranden.

Kan ik het hele jaar door meedoen aan de Outdoor Workouts?

Nee, we trainen helaas niet het gehele jaar buiten omdat we niet willen dat het weer de training kan beïnvloeden. We trainen tussen maart en december buiten. Het actuele rooster is hier te vinden.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Dat ligt aan jezelf. Alleen lid of aanwezig zijn is niet voldoende om je doelen te bereiken. De mensen die er bij ons écht voor gaan worden gespierder, vallen af, fitter, pijnvrijer en gelukkiger doordat ze een veel beter functionerend lichaam hebben gecreëerd.