Class details

BASE Program is een coachingsprogramma waarbij je in een groep begeleid wordt naar je persoonlijke doelen. Je hebt coachingsessies op het gebied van mindset, voeding en training met een persoonlijke coach. Klik hier voor meer informatie en de startdata.

Heb jij meer begeleiding nodig om je doelen te bereiken maar vind jij een personal trainer te duur? Dan is het BASE Program echt iets voor jou. Gedurende de 8 weken wordt jij begeleidt door een persoonlijke coach met verschillende coachingssessies waarbij jij je persoonlijke doelen kunt bereiken. Al tientallen mensen gingen jou voor om hun slechte gewoontes te veranderen. Doelen die gesteld werden waren meer balans krijgen, afvallen, fitter worden, aankomen en pijnvrij kunnen bewegen. Dit programma kan dus iedereen volgen.

Tijdens dit programma train je met de normale groepen mee en wordt je individueel begeleidt op het gebied van voeding en mindset. Dit doen wij door met jou en je groepsgenoten zowel gezamenlijke als individuele gesprekken te hebben.