BASE Lifestyle logo

Fitter worden: deze keer gaat het lukken!

Waarom het niet lukt

Je hebt al eerder pogingen gedaan om af te vallen en te sporten in de sportschool. 

Je krijgt daar het beeld dat er meestal mensen komen die er alleen zijn om in de spiegel te kijken en hun spieren op te pompen. In het begin lukt het makkelijk om een paar keer per week te gaan en je dieet vol te houden. Maar al snel merk je dan dat allerlei redenen en excuses de overhand beginnen te nemen om uiteindelijk niet meer te gaan. Dit levert uiteindelijk niet het gewenste resultaat op en daar baal je van. Je zou eigenlijk een stok achter de deur willen hebben en niet continu hetzelfde rondje van apparaat naar apparaat afleggen. Om iets vol te houden is het belangrijk dat je, naast discipline opbouwen, ook plezier hebt in het trainen. Dit krijg je als je resultaat ziet en in een omgeving bent die aan soortgelijke doelen werkt. 

Stap voor stap naar jouw volgende level werken. Dat is belangrijk, omdat het dan niet een wekelijks gevecht wordt en je niet te snel overtraind of geblesseerd raakt, want een vermoeid lichaam wat niet in topconditie is, met een levensstijl waarin er te veel gegeten, te weinig geslapen en bewogen wordt, moet rustig opbouwen. En dat is nou precies waar ons hart harder van gaat kloppen. Wij staan te popelen om je te helpen om je gewoontes te veranderen, te verbinden met andere mensen die ook fitter willen worden en je sterker en fitter te maken.
BASE Lifestyle sociaal

Hoe wij jou kunnen helpen

Onze groepslessen zijn erop ingericht dat je op een functionele manier sterker wordt.

Dit betekent dat je op jouw tempo steeds een stapje zwaarder gaat trainen, zonder jezelf te overbelasten. Je wordt gedurende trainingen gecoacht om het maximale uit jezelf te halen in combinatie met de juiste techniek. Je wordt fitter en sterker en dit ga je in het dagelijkse leven merken doordat je een keer niet snakt naar adem als je de trap opgelopen bent. Deze manier van leven en trainen zorgt ervoor dat je het dagelijkse leven makkelijker doorkomt en meer uitdagingen aan kunt gaan. 

Wij trainen en coachen mensen met enorm veel plezier. Iedereen volgt een afwisselend trainingsprogramma. Je ontwikkelt kracht en een topconditie. 

Doordat we veel met onze leden samenwerken kunnen we trainingen ook snel en makkelijk aanpassen. Het kan soms zijn dat je drukker bent met je werk, verhuizingen of dat je terugkomt na een blessure. Onze trainers zijn er dan voor jou om de training aan te passen naar jouw niveau, thuissituatie en herstelvermogen. 

Wij zijn er voor je! Jij pakt de verantwoordelijkheid en zelfleiderschap om je leven te transformeren en wij houden je accountable om die nieuwe kwaliteit van leven te waarborgen. Dat is wat wij doen en dat doen we graag. 

Wij monitoren je proces, loggen je resultaten en houden je groei bij zodat jij je eigen proces en groei inzichtelijk hebt. Het geeft ons de mogelijkheid jou te coachen en te spiegelen waar nodig. Dreig je te vervallen in je ‘alles-of-niets-mentaliteit’, wij remmen je af en moedigen je aan waar nodig. 

We maken samen kleine stappen, we doen beide ons best om alles uit iedere training te halen, we werken met alle andere leden van BASE Lifestyle aan soortgelijke doelen. Soms is de weg pittig, you have to do the work, daarom is onze community met like-minded mensen zo fijn. Iedereen helpt elkaar het beste uit zichzelf te halen.

Een levensstijl waarmee jij je 100% identificeert, voelt niet als volhouden. Het zit allemaal al in je. Jij kan dit. Hier heb je levenslang plezier van.
Over BASE Lifestyle

Om te beginnen...

Is het belangrijk dat je een goede basis legt voor de toekomst. 

Je kunt iedere dag trainen wat je wilt maar als jij niet jouw eet- en slaappatroon verandert, verandert er ook weinig aan jou. Speciaal voor mensen die starten met trainen, fitter willen worden en resultaat willen behalen hebben we een startprogramma ontwikkeld. Dit is onze basiscursus om te starten bij BASE Lifestyle. 

Tijdens dit programma train je 8 weken lang, 2 keer per week met maximaal 5 andere onder begeleiding van 1 van onze toptrainers. We leggen je van A tot Z alle technieken uit, je leert meer over voeding, training en het creëren van de juiste mindset om je doelen te bereiken. Na deze 8 weken ben je klaargestoomd voor onze reguliere groepslessen. 

Wellicht denk je al langer na over het zetten van deze stap maar weet je toch iedere keer iets te verzinnen waarom je het niet doet. Maar wat zou het je opleveren als je wel een keer contact met ons opneemt? Hoe zou jou leven eruitziet als jij wel je gewenste fitheid hebt? Stel je eens voor dat je: 

- Wel met je kinderen kunt spelen… 
- Niet twijfelt om je badkleding aan te doen… 
- Weer koolhydraten kunt eten zonder dat je schuldig voelt… 
- Of een levensstijl creëert wat je volhoudt… 

Na het krijgen van kinderen, het alsmaar groter worden van die welvaartsbuik heb je waarschijnlijk het idee dat dit niet voor jou bestemd is. Maar wij hebben al meer dan 100 keer laten zien dat dit wel het geval is. Het gaat erom dat je de beslissing neemt en het proces naar een fitter en gezonder leven omarmt. Doe eens wat je normaal niet zou doen en zet de stap om met ons contact op te nemen.

 Wij helpen je graag met het transformeren van je lichaam en leven. Wij gaan met jou: 

- Doelen bepalen 
- 2 keer per week trainen 
- Kennis en kunde opbouwen om gezonder te leven 
- Tricks ontwikkelen om op een simpele manier balans te krijgen tussen gezond leven en genieten 
- Nieuwe routines creëren Kom met 1 van onze trainers kennismaken als jij de stap wilt zetten om een gezond en sterk lichaam te krijgen.

Kom met 1 van onze trainers kennismaken als jij de stap wilt zetten om een gezond en sterk lichaam te krijgen.
Fitter worden

Q&A

Interessante vragen van onze klanten.
Doen jullie aan Crossfit?
Nee, wij doen niet aan CrossFit. Deze methodologie is een op zichzelf staande sport met competities, spelregels en trainingselementen die wij niet uitvoeren tijdens onze trainingen. Onze trainingen zijn minder complex en gevarieerd. Hierdoor is onze manier van trainen toegankelijker en ben je meer met trainen bezig dan het onder de knie krijgen van bepaalde vaardigheden zoals weightlifting. Tijdens onze trainingen train je spierkracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en verbrand je natuurlijk ook veel calorieen.
Ik ben geblesseerd, kan ik dan wel starten?
Afhankelijk van je blessure bekijken wat de beste route is om te starten. Meestal sturen we je eerst door naar één van onze vaste samenwerkingspartners Fysiotherapeut Wijnhoven-Gierman of Ruben Den Hartog Osteopathie. Samen met hen maken we een persoonlijk plan wat bij jou past. Daarnaast zijn onze personal trainers geschoold om je ook veilig te begeleiden wanneer je geblesseerd bent.
Welke lidmaatschappen hebben jullie?
We werken uitsluitend op afspraak. Je krijgt voor iedere maand een bepaald aantal credits waarmee je kunt inschrijven via onze BASE Lifestyle app. De kosten van ons lidmaatschap is €75,- per maand voor 9 credits per maand en voor onbeperkt sporten is de investering €95,- per maand.
Hoe groot zijn jullie groepen?
We werken met een groepsgrootte van maximaal 12 personen. Vaak werk je in tweetallen zodat onze personal trainers iedereen goed in de gaten kan houden. Door samen te werken leer je elkaar ook beter kennen en kun je ook nog eens bij elkaar opletten.
Ik wil niet in een groep sporten, kan ik ook personal training volgen?
Voor mensen met specifieke hulpvragen, blessures of andere behoeften bieden we ook personal training aan. Samen met je persoonlijke coach stellen we doelen, maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag. Voor de beste personal trainingen uit de Betuwe ben je bij ons aan het juiste adres!
BASE Lifestyle
Markstraat 3A
4043 JX Opheusden
Gelderland
Contactgegevens
Mail. info@baselifestyle.nlTel. +31 (0)6 21 9375 71
KvK. 75697785
BTW. NL217582473B02
IBAN. NL08 RBRB 0940 7796 09
| Alle rechten voorbehouden | Website door Website Wonders