Doe de intake

De diensten van base lifestyle

We willen meer uit het leven halen. Door een gezonder lichaam te hebben, mooie herinneringen te creëren of door specifieke doelen te bereiken. Wij ondersteunen jou om die stap te zetten.

Leer ons kennen

Onze drie diensten

  Wij trainen ons lichaam om beter onze dagen aan te kunnen, meer energie te hebben en pijnvrij te leven. We kijken niet naar hoe we weerstand kunnen vermijden, maar hoe we onze weerstand juist verhogen. Dat doen we door samen te trainen, in een kleine groep of 1 op 1 met een coach. Op jouw tempo, steeds een stapje zwaarder waarbij we continu anticiperen op wat er in jouw leven speelt. Jij pakt de regie over je eigen leven, wij houden je verantwoordelijk om dit te waarborgen.

  Lees meer →

  Beleven en ervaren staan bij ons centraal. Dat doen we door het creëren van de perfecte teambuilding voor jou en je team. Een ijsbadsessie, mountainbike clinic of army training kun je bij BASE Lifestyle volgen. De BASE Day of Life is onze favoriete dag van het jaar, waarop onze leden hun fitheid testen en herinneringen creëren. BASE gaat ook ieder jaar de grens over. Benieuwd?

  Lees meer →

  Als ondernemer kan het lastig zijn alle ballen hoog te houden, je gezond te voelen en doelen te bereiken. Stop jij je kostbare tijd in de juiste taken? Door onze coaching en begeleiding fungeren we als een spiegel. We stellen prioriteiten in hoofd- en bijzaken en leren je vaardigheden aan om jouw (persoonlijk) leiderschap te vergroten. We werken met “de poten in de klei” mentaliteit, jouw succes is ons succes en passen principes vanuit de topsport toe. Ben je klaar om een nieuwe of volgende stap te zetten?

  Lees meer →

Kom je met ons kennis maken?

Wil jij meer informatie over onze diensten? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en beter te leren kennen. De koffie staat voor je klaar!

Plan een intake
crossmenu