Doe de intake

De diensten van base lifestyle

We willen meer uit het leven halen. Door een gezonder lichaam te hebben, mooie herinneringen te creëren of door specifieke doelen te bereiken. Wij ondersteunen jou om die stap te zetten.

Leer ons kennen

Onze drie diensten

  Wij trainen ons lichaam om beter onze dagen aan te kunnen, meer energie te hebben en pijnvrij te leven. We kijken niet naar hoe we weerstand kunnen vermijden, maar hoe we onze weerstand juist verhogen. Dat doen we door samen te trainen, in een kleine groep of 1 op 1 met een coach. Op jouw tempo, steeds een stapje zwaarder waarbij we continu anticiperen op wat er in jouw leven speelt. Jij pakt de regie over je eigen leven, wij houden je verantwoordelijk om dit te waarborgen.

  Lees meer →

  Beleven en ervaren staan bij ons centraal. Dat doen we door het creëren van de perfecte teambuilding en events voor jou of jouw team. De bestemming is zorgvuldig gekozen om de deelnemers uit te dagen en te inspireren. Het is een plek vol prachtige natuur, waar de overweldigende schoonheid en het ruige landschap een spiegel vormen van de innerlijke reis die voor hen ligt. Door onze opdrachten dagen we iedereen uit om individuele obstakels te overwinnen en zwakke punten te confronteren. Samenwerking is van cruciaal belang, maar ook het erkennen van de kracht van ieders eigen individualiteit. Ze leren dat ze sterker zijn als een hechte groep, maar dat ze ook in staat zijn om persoonlijk te groeien en hun eigen pad te bewandelen. We helpen mensen om zowel hun eigen kwaliteiten te herkennen en erkennen als dat van iemand anders. Wat zorgt voor meer zelfvertrouwen voor in een individu en in de groep.

  Lees meer →

  Als ondernemer kan het lastig zijn alle ballen hoog te houden, je gezond te voelen en doelen te bereiken. Stop jij je kostbare tijd in de juiste taken? Door onze coaching en begeleiding fungeren we als een spiegel. We stellen prioriteiten in hoofd- en bijzaken en leren je vaardigheden aan om jouw (persoonlijk) leiderschap te vergroten. We werken met “de poten in de klei” mentaliteit, jouw succes is ons succes en passen principes vanuit de topsport toe. Ben je klaar om een nieuwe of volgende stap te zetten?

  Lees meer →

Kom je met ons kennis maken?

Wil jij meer informatie over onze diensten? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en beter te leren kennen. De koffie staat voor je klaar!

Plan een intake
crossmenu