Doe de intake

De Trainingsclub van BASE Lifestyle

Samen met jou zorgen we ervoor dat jij meer uit het leven kunt halen. Dit doen we door training en coaching met elkaar te combineren. Samen trainen in een groep, of alleen trainen met onze coaches.

Meer over ons

Waarom het bij BASE wel lukt

Je hebt al een paar pogingen gedaan om af te vallen en te sporten in een sportschool. In het begin lukt het makkelijk om twee keer per week te gaan, maar al snel starten je excuses. Wij zijn jouw stok achter de deur en zijn gespecialiseerd om jou op een gezonde manier te motiveren tot meer beweging en een betere levensstijl. Plezier hebben in het trainen, discipline opbouwen en gewoontes veranderen. Daar helpen we jou bij.

Plan een kennismaking

Onze diensten

  Personal training

  Samen met een coach train en werk jij aan je eigen doelen. We focussen ons op het verhogen van je belastbaarheid en het aanleren van de juiste trainingstechnieken. Onze trainingen zijn op maat, gericht op jouw herstelvermogen, levensstijl en mogelijke blessures. Ook met specifieke hulpvragen kun je bij ons terecht. Denk aan fysieke klachten zoals rug- en schouderklachten of herstel na een (arbeids)ongeval, burn-out of COVID-19. Voor de beste personal trainingen in onze regio ben je bij ons aan het juiste adres. Onze personal training start vanaf €75,- per uur.

  Small group training

  Wil jij personal training volgen in een kleine groepssetting op vaste tijden? Kom dan bij ons trainen met een groep van maximaal vier personen. Tijdens deze groepstraining heeft de coach aandacht voor iedereen en werk jij aan je persoonlijke doelen. De groepssetting creëert een kleine community op zichzelf, je vindt naast een pittige training ook gezelligheid en herkenning. Het tarief voor small group training is op aanvraag en afhankelijk van groepsgrootte en lestijden.

  Group training

  In onze groepslessen tot maximaal 12 personen focussen we op functioneel trainen en sterker worden. Op jouw tempo ga je stap voor stap steeds zwaarder trainen zonder dit te forceren. In de groepstraining word je gecoacht op de juiste techniek, op krachttraining en conditie. In onze app monitoren we je resultaten. Train twee keer per week voor €75,- per maand of train onbeperkt voor €90,- per maand.

  Mommy training

  Ben jij zwanger of net bevallen van een kindje? Nikki helpt vrouwen met het versterken of herstellen van hun lichaam tijdens en na de zwangerschap. We focussen op training, leefstijl en balans vinden in je nieuwe dagelijkse leven. Naast bewegen en weer sterker worden vinden vrouwen ook veel herkenning bij elkaar tijdens de lessen. Iedereen zit in dezelfde levensfase dus we delen onze ervaringen! De mommy training boek je 1-op-1 voor €65,- per uur of 1-op-4 voor €395,- voor 12 weken.

Hoe gaan we te werk?

 1. Kennismaking en analyse

  De eerste stap die we samen nemen is kennismaken tijdens een intake. In het kennismakingsgesprek vertel je wat jouw doelen zijn en wat je wilt bereiken. We bespreken de opties om bij ons te trainen en we analyseren stap voor stap samen waar jouw onderliggende behoeftes liggen. We geven je algemene informatie mee over je slaapritme, eetritme en het drinken van voldoende water. Deze basisvaardigheden zijn net zo belangrijk als op een goede manier trainen.

 2. Proeftraining en starttraject

  Je volgt een eerste proeftraining. Tijdens deze proeftraining krijg je de eerste basisoefeningen uitgelegd. We focussen ons op zowel kracht- als conditietraining zodat we een goede eerste indruk krijgen van jouw uitgangspositie. Na de proeftraining kun je besluiten of je verder wilt met trainen bij BASE. Om op een veilige en goede manier te trainen werken we eerst aan een basis. De basis leggen we in een 1-1 traject waarin jij jouw lichaam beter leert kennen, je belastbaarheid verhoogd wordt en jij de juiste technieken aanleert.

 3. Aan de slag

  Je gaat lekker bij ons aan de slag voor in ieder geval twee keer trainen per week. Wij monitoren je proces door je resultaten te loggen in de app per les. Zo houden we je groei bij, zodat jij je eigen proces en groei ook inzichtelijk hebt. Het geeft ons de mogelijkheid jou te coachen en te spiegelen waar nodig. Dreig je te vervallen in je ‘alles- of niets’ mentaliteit? Wij remmen je af en moedigen je aan waar nodig.

 4. Langetermijnverandering

  Duurzame verandering vraagt om tijd, nieuwe gewoontes creëren en een stok achter de deur. Als jij tijd blijft maken, creëer je nieuwe gewoontes door de herhaling. De stok zijn wij, samen met de BASE community. We maken samen kleine stappen, we doen beide ons best om alles uit iedere training te halen. De weg is niet altijd eenvoudig, maar samen bereiken we jouw doelen. Je kunt veel meer dan je denkt, en wij worden enorm enthousiast om jou dat te laten ervaren!

Leer onze leden kennen

Ben je enthousiast geworden?

Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en beter te leren kennen. De koffie staat voor je klaar!

Plan een intake
crossmenu