Doe de intake

BASE Performance bij BASE Lifestyle

Samen met jou als ondernemer zorgen we ervoor dat jij meer uit het leven kunt halen. Dit doen we door training en coaching met elkaar te combineren. Dit kan voor jou als ondernemer of voor jullie als bedrijf.

Meer over ons

Blijven verbeteren en groeien is ons motto

Als ondernemer of topsporter lever jij grote prestaties. Dat vraagt om een bepaalde rust, structuur en focus in je dagelijks leven. Door drukte, stress en slaaptekort ontwikkel je een ongezond patroon. Deze ongezonde gewoontes eisen een tol op jouw lichaam dus ook op jouw onderneming. Misschien zie je die ongezonde patronen ook wel in je team terug. Vanuit BASE Lifestyle helpen we jou daarbij. We bieden personal coaching voor ondernemers en incompany coaching voor je team. Voor wielrenners bieden wij specialistische krachttraining aan.

Ik wil meer informatie

Onze diensten

  Personal coaching

  Wil jij meer vrije tijd, rust en energie? Samen werken aan jouw lichaam en de uitdagingen die bij het ondernemen komen kijken? Samen gaan we aan de slag om jouw gezondheid op de rit te krijgen. Marco is zelf ondernemer en helpt collega-ondernemers al jaren met deze vraagstukken. Door meer vrije tijd te creëren kun jij tijd steken in de dingen die er echt toe doen in het leven. Dit scheelt gedoe, fouten en verhoogt je plezier, energie en levenslust. Uiteindelijk creëert die rust jouw focus en winst. Ga aan de slag met sporten, spiegelen en sparren. informeer voor de mogelijkheden.

  Incompany training

  Wil jij jouw bedrijf naar een hoger level tillen? Een gezonde cultuur een prioriteit maken en je laten adviseren op beleidsmatige keuzes rondom dit thema? Vanuit een gedegen onderzoek en analyse binnen jullie bedrijf wordt een plan van aanpak geschreven. Geheel op maat en afgecheckt op haalbaarheid bij je personeel. Neem contact op met Marco van BASE Lifestyle en stel je vraag.

Wat levert personal coaching je op?

 1. Eerlijk en duidelijk beeld scheppen

  Door onze coaching krijg je een eerlijk en duidelijk beeld van waar je nu staat. We maken zaken niet mooier, kleiner of beter. Het is wat het is. Hier en daar een tikkeltje confronterend maar wel to the point. Door vanuit een juiste startpositie te werken kun je haalbare doelen stellen en aan de juiste competenties werken.

 2. Een gezond fundament creëren

  Vaak lijkt alles op papier te kloppen. Veel klanten, een volle agenda en een leuke auto voor de deur. Maar wat is dat waard als het gevoel niet klopt? De hele dag jagen, brandjes blussen en een hoge bloeddruk hebben. Het fundament van jouw omgeving, jouw mensen en jouw bedrijf, dat ben jij.

 3. Onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken

  Om je doelen te kunnen bereiken moet je keuzes maken. Het gaat er niet zozeer om dat je meer moet doen of alles anders moet doen. Door de juiste prioriteiten te stellen en hoofd- en bijzaken te scheiden leer je effectief keuzes maken.

 4. Een wandelende spiegel

  Wij fungeren als een wandelende spiegel. We houden je accountable voor je doelen en we kijken continu waar de kansen liggen om onszelf te verbeteren.

Leer onze leden kennen

Wil jij aan de slag met jezelf of jouw onderneming?

Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en je te ontmoeten. Gaaf dat jij de eerste stap zet!

Plan een intake
crossmenu