Doe de intake

BASE Experience bij BASE Lifestyle

Samen met je team ontdekken waar jullie talent ligt? Creëer nieuwe herinneringen met elkaar door onze teambuilding of workshops. Neem deel aan de BASE Day of Life of ga met ons mee op reis.

Neem contact op

Beleven en ervaren doet echt leven

Bij BASE hebben wij ervaren dat onze community sterk is. Naast hard trainen hebben we het vooral erg leuk met elkaar. Dat enthousiasme hebben we gebruikt om gave activiteiten te creëren. We willen bedrijven, teams en onze eigen community laten ervaren hoe leuk het is om uit je comfort zone te stappen en actief met elkaar bezig te zijn. We inspireren je graag met onze BASE Experience activiteiten en denken graag met je mee om tot een passend aanbod te komen voor je vraag.

Ik wil meer informatie

Onze diensten

  Teambuilding

  Wil jij het met jouw team eens anders doen? Onze teambuilding focust zich op sporten, spiegelen en sparren. Door middel van spelelementen staat beweging centraal. Jullie worden als groep én als individu gespiegeld tijdens de teambuilding. We sparren over de uitkomsten en evalueren hoe jullie de opdracht beter kunnen aanvliegen. De teambuildingsactiviteit is volledig aan te passen aan de groep, de interesses en de intensiteit. Informeer voor de mogelijkheden direct bij Marco Brienissen.

  Workshops

  Heb je een teamdag georganiseerd voor je bedrijf en zoek je een sportieve invulling van je dag? Wij organiseren workshops zoals een ijsbadsessie, een mountainbike clinic, een ademhalingsclinic, een army training of een yoga sessie. Prijzen voor deze workshops zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of lees meer informatie hieronder.

  Events

  De BASE Day of Life is onze favoriete dag van het jaar. We testen dan de fitheid van onze leden, we moedigen elkaar aan om het beste uit elkaar te halen. Ieder jaar sluiten we ons eigen event af met en gezellige barbecue. Bij inspanning hoort ook ontspanning! De samenwerken tussen onze leden, de fysieke maar zeker ook mentale uitdagingen van deze dag creëren een unieke ervaring. De BASE Day of Life vindt ieder jaar plaats op de derde zaterdag van de maand september.

  Travel

  Vanaf 2023 willen we ieder jaar een sportieve reis organiseren voor onze BASE community en andere geïnteresseerden. In 2023 gaan we Klettersteigen in de Italiaanse Alpen, deze reis is al volgeboekt. Houd onze social media in de gaten voor al onze nieuwe reisplannen en aankomende informatieavonden. Te gek als je overweegt om eens mee te gaan!

Aanbod aan workshops

 1. IJsbad sessie

  Hoe reageert je lijf op extreme kou? Tijdens een ijsbad sessie ga je ervaren hoe je je lichaam door middel van ademhaling onder controle kan houden. Marco neemt je mee in het proces van voorbereiding tot het daadwerkelijk nemen van het ijsbad. De workshop duurt 2,5 uur, prijs op aanvraag afhankelijk van de groepsgrootte.

 2. Army Training

  Wel eens van ‘Kamp van Koningsbrugge’ gehoord? Tijdens onze Army training kijken we wie jullie als individu zijn maar zeker ook hoe je als groep presteert. Zware oefeningen, uitputting en een karakterstrijd liggen ten grondslag aan een optimale beleving. Je leert jezelf kennen, ben jij een klager of een drager? De Army training wordt georganiseerd voor de BASE Community maar kun je ook op maat aanvragen voor een bedrijfsuitje of teambuilding. Prijs en duur van de training zijn op aanvraag.

 3. Mountainbike Clinic

  Wil jij met je team gaan mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug? Wij nemen je mee tijdens een 2,5 uur durende Mountainbike Clinic en leggen je uit hoe je optimaal gebruik kunt maken van je fiets. Tijdens deze tocht door de natuur kom je tot jezelf en ontdek je hoe mooi Nederland daadwerkelijk is. Interesse? Prijs op aanvraag.

 4. Ademhalingsclinic of Yogasessie

  Zijn jullie als bedrijf op zoek naar een heel andere vorm van inspanning? Gooi het eens over een andere boeg en ontdek met elkaar hoe het is om gebruik te maken van je ademhaling. Van bewustwording tot aan het actief inzetten van deze gratis lichamelijke tool om op stress momenten toch tot rust of ontspanning te kunnen komen. Bij BASE kun je ook een Yoga les volgen in groepsverband. Prijs en duur van de workshops zijn in overleg.

Leer onze leden kennen

Ben je enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op en stel ons je vraag. We denken graag met je mee hoe jij gave herinneringen kunt creëren. Wil je direct met ons sparren? Bel ons dan.

Neem contact op
crossmenu