Doe de intake

#BONUS De voor- en nadelen van een sporthorloge

De voor- en nadelen van een sporthorloge, misschien wel een extra toevoeging voor jou? Zelf begon ik met een Fitbit, maar inmiddels ben ik overgestapt naar een Garmin waarmee ik dagelijkse activiteiten zoals hardlopen en fietsen kan registreren. Daarnaast kan het horloge me helpen met ademhalingsoefeningen, maar ook een indicatie geven wanneer ik niet fit ben of ziek begin te worden. Door mijn sporthorloge krijg ik onder andere een indicatie van mijn rustpols. Wanneer mijn rustpols vijf slagen hoger is kan dit een indicatie zijn voor ziekte.

Ook de stappenteller komt goed van pas, want zo kan je een goede indicatie maken hoeveel calorieën je op een dag verbrand. Een nadeel kan zijn dat de stappenteller ook stappen noteren wanneer je schudt met je pols. Echter is dit natuurlijk niet de bedoeling van de stappenteller.

Welk sporthorloge past het best bij jou? Dat is natuurlijk de vraag na deze positieve aflevering over sporthorloges. Elk sporthorloge heeft andere voor- en nadelen. Neem rustig de tijd en kijk welk sporthorloge het best bij jou manier van leven en bewegen past. Klik hier voor de 25 beste sporthorloges op een rij.

Willen jullie meer specifieke onderwerpen in de podcast horen, laat het ons vooral weten.


Geschreven door BASE Lifestyle

Onze sportschool richt zich op persoonlijke groei in plaats van spiergroei. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij meer uit het leven kunt halen. Dit doen we door training en coaching met elkaar te combineren.

Contact

Stel een vraag

Volg ons op Instagram

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Facebook

Stuur ons een WhatsApp bericht

Gerelateerde artikelen

  De methode die we je aanleren voor meer mobiliteit is ontwikkeld door Floris van der Giessen. In zijn vorige blog beschreef hij wat mobiliteit is en waarom het belangrijk is om mobiel te zijn. In deze blog beschrijft hij meer over he LAT-systeem. . Met deze methode maken we spieren los (flexibiliteit). Activeren spieren die […]

  Ga naar →

  Wat is gezonde voeding?Eigenlijk is bovenstaande vraag niet in één blog te beantwoorden. Het is een zeer complexe vraag. Het antwoord is voor ieder individu ook verschillend. We zijn tenslotte allemaal uniek, waardoor we allemaal verschillende behoeften hebben als het gaat om voeding. Toch valt er enigszins een algemene lijn te trekken als het gaat […]

  Ga naar →

  In deze prestatiemaatschappij is het meetbaar maken en het laten zien van je resultaten steeds belangrijker. Van het showen van je sixpack naar de challenges waarbij men beloofd dat je in een 10 weken 15 kilo afvalt. Zonder zichtbare resultaten geen succes, tenminste, als we social media moeten geloven. Maar in hoeverre zijn deze resultaten […]

  Ga naar →

Meld je aan voor een intake

Wil jij meer informatie over onze diensten? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en beter te leren kennen. De koffie staat voor je klaar!

Plan een intake
crossmenu