Doe de intake

#BONUS De voor- en nadelen van een sporthorloge

De voor- en nadelen van een sporthorloge, misschien wel een extra toevoeging voor jou? Zelf begon ik met een Fitbit, maar inmiddels ben ik overgestapt naar een Garmin waarmee ik dagelijkse activiteiten zoals hardlopen en fietsen kan registreren. Daarnaast kan het horloge me helpen met ademhalingsoefeningen, maar ook een indicatie geven wanneer ik niet fit ben of ziek begin te worden. Door mijn sporthorloge krijg ik onder andere een indicatie van mijn rustpols. Wanneer mijn rustpols vijf slagen hoger is kan dit een indicatie zijn voor ziekte.

Ook de stappenteller komt goed van pas, want zo kan je een goede indicatie maken hoeveel calorieën je op een dag verbrand. Een nadeel kan zijn dat de stappenteller ook stappen noteren wanneer je schudt met je pols. Echter is dit natuurlijk niet de bedoeling van de stappenteller.

Welk sporthorloge past het best bij jou? Dat is natuurlijk de vraag na deze positieve aflevering over sporthorloges. Elk sporthorloge heeft andere voor- en nadelen. Neem rustig de tijd en kijk welk sporthorloge het best bij jou manier van leven en bewegen past. Klik hier voor de 25 beste sporthorloges op een rij.

Willen jullie meer specifieke onderwerpen in de podcast horen, laat het ons vooral weten.

https://open.spotify.com/episode/6v9KvhJpU9aTUbKcsxtwDT?si=Fl0hptq_SBqVui68QC1xmA

Geschreven door BASE Lifestyle

Onze sportschool richt zich op persoonlijke groei in plaats van spiergroei. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij meer uit het leven kunt halen. Dit doen we door training en coaching met elkaar te combineren.

Contact

Stel een vraag

Volg ons op Instagram

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Facebook

Stuur ons een WhatsApp bericht

Gerelateerde artikelen

  In de vorige blog heb ik je hopelijk voor het eerst aan het denken gezet over het meten van je resultaten en het in kaart brengen van je beginsituatie. In dit artikel belicht ik verschillende relevante meetinstrumenten toe voor het gros van de mensen. Wanneer is het nuttig om deze wel in te zetten, en […]

  Ga naar →

  “Kwaliteit boven kwantiteit”. Dat is één van mijn uitspraken tijdens een training of coaching. Zelfs buiten de muren van de sportschool gaat deze ballon op. MEER IS NIET ALTIJD BETER … BETER IS BETER. Denk daar maar eens even over na. Als iemand je vraagt: “Hoe word ik sterker?” Is vaak je eerste reactie: dan […]

  Ga naar →

  Vakantie is een moment van ontspanning. Even helemaal niks hoeven, gewoon lekker tot jezelf komen. Of je nu naar Texel gaat, naar Bali of thuisblijft; de vakantieperiode is fijn. Wat voor bijna iedereen onlosmakelijk is verbonden aan vakantie vieren, is genieten van lekker eten en drinken. Een biertje bij de barbecue, een ijsje onderweg, een […]

  Ga naar →

Meld je aan voor een intake

Wil jij meer informatie over onze diensten? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en beter te leren kennen. De koffie staat voor je klaar!

Plan een intake
crossmenu