Doe de intake

BASE Color run 2023

Samen met de Oranjevereniging Herveld-Andelst organiseren we een gratis Color Run die voor iedereen toegankelijk is. 

Inschrijven
Color run finish

Schrijf je in voor de Color Run

Een sportieve en kleurrijke start van Koningsdag 2023! 

We verzamelen om 11:30 uur op het Dorpsplein in Herveld.

We hebben een route van 650 meter uitgestippeld door Herveld heen met twee strooizones. Je mag zelf bepalen hoeveel rondes je gaat lopen.

Vergeet je niet op tijd in te schrijven. 

Inschrijven kan bij aanvang van het event van 11:00 tot 11:30 uur bij de start. Trek jij je witte t-shirt aan? Dan zorgen wij voor vrolijk en veilig kleurenpoeder en een hele gezellige run! We sluiten de run af op het Dorpsplein.

Dit evenement organiseren we samen met de Oranjevereniging Herveld-Andelst

Schrijf je in voor de Color Run

Schrijf je in

FAQ

Wij raden alle deelnemers aan oude kleding en schoenen te dragen. Ook raden wij alle deelnemers een bril en of mondkapje (bijv. een bandana) te dragen ter bescherming.

Ja dat mag!

Nee, dit is niet toegestaan.

We hopen er natuurlijk niet op, maar in het geval van extreme wind, regen of storm kan het er toe leiden dat de planning tijdens het evenement vertraging kan oplopen of dat het evenement in zijn geheel wordt afgelast. Veiligheid gaat uiteraard voor alles! Houd bij slecht weer onze Facebook pagina goed in de gaten.

Nee dit evenement is mogelijk gemaakt door sponsoren en vrijwilligers waardoor het gratis is.

Je kunt jezelf aanmelden via de website of bij de start.

Nee deze gelegenheid is er niet.

Jazeker! Je kunt de hele dag door gekke en kleurrijke foto’s schieten als aandenken! Bescherm je camera en/of telefoon echter wel tegen het verfpoeder, door deze tussendoor bijvoorbeeld in een afsluitbare zakje te doen.

Het kleurpoeder is meestal goed te verwijderen. Met zoals alles dat vuil is: Hoe eerder je wast, hoe beter het uit je kleren gaat. We raden je aan om kleren te dragen die het niet erg vinden om wat extra kleur te krijgen. Houd er rekening mee dat de verf lastiger uit te wassen is op plekken waar je zweet. BASE Lifestyle en de Oranjevereniging is niet aansprakelijk voor eventuele kleuren die niet goed uitgewassen kunnen worden. Wanneer je wat babyolie aanbrengt op je haar was je het poeder er makkelijker uit!

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zorgen ervoor dat iedereen voldoende kleurenpoeder heeft en dat niemand wit blijft tijdens deze run!

Nee. Ons kleurpoeder voldoet aan de eisen zoals deze door de EU en brandweer zijn bepaald. Vanwege de veiligheid van jezelf en de andere deelnemers is het verboden om eigen kleurpoeder mee te brengen naar het terrein. Iedereen krijgt voor de start zijn eigen zakjes.

Onze kleurpoeder is natuurlijk biologisch maïszetmeel en bakpoeder. Zoals met alle soorten stof wil je dit natuurlijk zoveel mogelijk uit je ogen en mond houden. Wij raden iedere runner dan ook aan een bril of zonnebril te dragen om je ogen te beschermen en een bandana, sjaaltje of mondkapje te dragen voor je mond.  Deelnemers met lenzen raden wij sterk aan bescherming in de vorm van een veiligheidsbril te dragen! Deelnemers met astma raden wij sterk aan een mondkapje of bandana te dragen.

Het poeder wordt gemaakt van natuurlijk gekleurd maïszetmeel en bakpoeder. Het is geheel biologisch afbreekbaar. Wij adviseren alle lopers nadrukkelijk om afstand tot het lichaam te houden bij het gooien van het kleurpoeder. Wij houden hier uiteraard ook rekening mee bij de kleurengooi momenten tijdens het evenement.

Deelnemers hebben zelfs vaak de neiging om op hun gemak de kleurenzones te passeren. Voor degene die wel benieuwd zijn naar hun eindtijd raden wij aan zelf de tijd bij te houden.

Nee! Dit is geen wedstrijd. Het gaat er gewoon om dat we plezier met elkaar maken.

Ja zeker! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Er zijn geen leeftijdsgrenzen.

crossmenu